ERZURUM / YAKUTİYE - Cemal Gürsel İlkokulu

Cemal Gürsel İlkokulu

Adres
RABİA ANA MAH. NİHAT KABANLI SK. CEMAL GÜRSEL ILKOKULU BLOK NO 7 YAKUTİYE / ERZURUM
Vizyon
•Türk toplumunu çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bir yönetim anlayışını eğitim sistemine ve eğitim kurumlarına taşıyan, örnek ve önder bir birim olmak • Başarının takım çalışmaları ile elde edileceğine, teşvik ve ödülle artacağına inanmak. • Okulumuzda her gün herkes daha iyiye ulaşmak için çalışması gerektiğini bilmek vizyonumuzdur.
Misyon
• Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. • Mükemmelliğin sonu yoktur. Çocuk eğitimi dünyanın en ciddi işidir. Bu konuda kimseyi değil kendi kendimizi rakip görerek daha mükemmeli aramak önemli arayışımızdır.
Başarılar
-2011/2012 Eğitim Öğretim Yılında Yakutiye İlçesinde yapılan Bilgi Kültür Yarışmasında okulumuz 3.olmuştur. -2011/2012 Yılı Erzurum İl genelinde yapılan Küçükler Badminton Turnuvasında Okulumuz 2. olmuştur.
Sabah Giriş:08:50 Sabah Çıkış:12:00 Öğlen Giriş:12:40 Öğlen Çıkış:14:10
Kalorifer(Doğalgaz)
Halk Otobüsü, Minibüs
servis yoktur.
Erzurum İli Merkez İlçelerinden biri olan Yakutiye.
Merkezde